måndag 10 maj 2010

Allt är som vanligt?

10/5 2010.Resan hem gick bra. Inget ask eller åskmoln hindrade färden. Men ändå långa timmar att vänta på olika flygplatser. Vi tog på ytterjackor i Köpenhamn. Kallt och kulet vårväder. Resan tog ca 30 timmar totalt. Sedan sov jag i över 12 timmar i sträck och ska väl vara som vanligt igen. Men vi är fortfarande trötta. Roligt att träffa barn barnbarn grannar och vänner. Men något saknas!

Vi saknar Kenya. Vi saknar våra arbetskamrater. Vi saknar uppgiften. Vi saknar alla människor på mottagningarna och utefter vägarna. Vi saknar kossor, åsnor, getter och höns som springer utefter vägarna. Vi saknar att vakna sången av två små svalor utanför fönstret. Vi saknar mango ananas och passionsfrukt. Vi saknar de varma skratten.

Vi är tacksamma för alla våra bekvämligheter. Rinnande varmt och kallt vatten, släta vägar, fina bilar,prylar, Tv , ost, knäckebröd, mjuk och skön säng, tvättmaskin! diskmaskin! ja vad har vi inte att vara tacksamma för.Vi skulle nog inte klara att byta hemort för gott. Men många och kanske alla i Kenya skulle nog vilja byta med oss!

Så vi är lite i ett vakuum. Har inte hittat våra roller här hemma än. Inga direkta planer ännu, agendan är tom. Men vi får låta oss landa helt och hållet—måste låta själen hinna med—sitta ner och vänta på sig själv?Klicka på knappen så kommer några bilder!


Det bästa vi kan göra att alltid minnas vårt Kenya. Att behålla det i våra hjärtan. Och vem vet en vacker dag är vi där igen kanske.(and we keep or fingers cross).

Lyssna gärna till sången: My land is Kenya. Följ med nästa gång!

http://

2 kommentarer:

  1. Skönt att höra att ni kommit hem och allt är väl. Vi får höras en annan gång men här kommer hälsningar från
    Irene o Arnold
    o Tina som är hemma ett par dar.

    SvaraRadera
  2. Dags att uppdatera nu

    SvaraRadera