torsdag 2 juli 2009

I väntan på avresa 2

Vi känner oss mittemellan... en fot här vid vårt sommarställe och en fot i Kenya. "Är ni hemma då?" frågar grannar och vänner. Det är svårt att leva i nuet!!


Så vi plockar fram saker att ha med till Kenya. Vi köpte några färgglada kulspets pennor att ta med som små presenter. Förra gångerna har jag samlat reklampennor från läkemedelsföretag. De har varit mycket populära! Men nu har jag ju nästan slutat jobba så på den vägen fick jag inte ihop några pennor. Bosse har varit hos vår optiker och fått några begagnade läsglasögon. Så saker och ting börjar bilda en stor hög här hemma.


Jag fick syn öronproppar när vi var på apoteket. Det måste vi ha!! Vi minns en tidigare gång när grannens två tuppar började tävla i kukeliku tidigt varje morgon. De brukade börja när det blev mörkt och sluta en stund vid 12-tiden. Hade man tur kunde man somna då, men sedan startade de igen kl 03.


En läkare som varit där någon period tidigare hade också hört tillräckligt mycket tuppljud. Han frågade grannen om han fick köpa en tupp? Jo det fick han. Frid och fröjd kanske?? Men nej, grannen köpte genast en ny tupp och så var det igång igen!A och B

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar